Menu & Search
HUTSPOTS | STEK

HUTSPOTS | STEK

Wij eten en drinken erg vaak buiten de deur, en delen graag alle toffe plekken, de echte ‘Hutspots’, met jullie! Deze week waren we bij Stek, bij uitstek een plek om lekker even te werken of een koffietje te drinken!

Kennen jullie Stek al? Dat is dat gezellige cafeetje in de bibliotheek van Venlo. Het wordt omschreven als de ‘huiskamer van Venlo’, en zo mag je het ook zeker noemen. Het is helemaal aangekleed met Perzische tapijtjes (waar wij van Huisgenot uiteraard dol op zijn!), planten, een wand vol met tijdschriften en er hangt zelfs een schommel in de zaak! Het kind in ons kan los!

De menukaart staat vol  super healthy gerechtjes zoals chiapudding, salades en smoothies zonder geraffineerde suikers. Zeker de moeite waard om eens te gaan ontbijten of lunchen!

Wij komen er vooral graag om even lekker te werken aan alle leuke feestjes die komen gaan met een goede kop koffie. Want de koffies zijn echt heel erg goed! Voor de ‘melk-koffies’ kun je zelfs kiezen voor speciale melk zoals almond-, kokos- of soyamelk! Dus met een lactose allergie zit je er ook helemaal  goed!

 

0 Comments