Menu & Search
HUTSPOTS | MR. SAMMI BISTRO BAR

HUTSPOTS | MR. SAMMI BISTRO BAR

Door: Annie

Na alle Insta-spam van mensen die ik volg, was ik inmiddels erg nieuwsgierig naar dit leuke tentje. Mr. Sammi ligt in Roermond, in het pand van de Eci Cultuurfabriek. En is dus vanuit Venlo prima te bereiken met de trein.

Eenmaal binnengekomen was ik erg onder de indruk van het interieur. Marmer wordt afgewisseld met staal, de velours stoffen met grafische printjes en de betonnen muren tonen stukken graffiti, wat weer helemaal leuk is met de chromen details in de bar. Super classy!  Het voorste gedeelte is een soort barretje, en meer door naar achter, kom je echt in ‘restaurantsferen’. De toiletten zijn zelfs helemaal in style!

Je kan eigenlijk niet bij Mr. Sammi zijn geweest zonder een van zijn heerlijke cocktails gedronken te hebben. De keuze is reuze en de smaak is echt fantastisch! Het ziet er super fancy uit allemaal. Ik koos voor de ‘Do it for the Gram’, want ja, ik doe het ook alleen maar voor de ‘Gram’. Deze werd geserveerd in een soort lens van een camera. Gelijktijdig bestelden we een aperitiefje; Oesters. Super lekker. Maar goed, daar kun je niet veel fout aan doen!

De menukaart heeft eigenlijk alles wat een goed restaurant moet hebben, zoals kreeft, rib-eye en iets met truffelsaus. En dat allemaal afgewisseld met bijzondere combinaties en lekkere vegetarische gerechtjes. Ik had vooraf de escargots, want ja, ESCARGOTS! En als hoofdgerecht had ik de ‘dagaanbieding’: Pasta met een halve kreeft. Hier hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken: HEERLIJK!

Over het eten dus niks dan goeds! Maar waar ik het aller-enthousiasts over ben is de bediening! Man, wat een leuke mensen werken er bij Mr. Sammi. Ondanks het ‘sjiekere’ niveau, en ik ben alles behalve sjiek, voelde ik me er super comfortabel. Het meisje dat ons hielp was erg vriendelijk en kon ons goed adviseren. Als een van ons het even niet wist vroeg ze door om erachter te komen wat echt bij ons zou passen. Ze was erg professioneel en tegelijk lekker amicaal! Ze was erg geïnteresseerd in ons als groep en maakt een gezellig praatje met ons. Toen we niet goed konden kiezen uit de dessertjes, ging ze even overleggen met de keuken en bood ze ons een soort proeverij van dessertjes aan! En toen een van ons, doordat we inmiddels lichtelijk aangeschoten waren, een van de glaasjes scroppino omstootte, kwam ze ons zonder te vragen een nieuwe brengen.

Wat mij betreft is Mr. Sammi echt de moeite waard om een keer te gaan eten!

Wil je hier ook een keer heen? Check dan even hun site voor meer info!
Website
Facebook
Instagram
Tripadvisor

0 Comments