Menu & Search
What’s In Your Closet? | Lola

What’s In Your Closet? | Lola

Kijken in de kast van LOLA BLANCO.


Wow, just wow. Binnenkomen bij Lola is een feestje. Je waant jezelf in een prachtig retropaleisje met allerlei unieke vintage- en designerpieces. Over alles kan ze wel wat vertellen want werkelijk elk kledingstuk heeft een verhaal.

Van haar ‘eerste grote mensen geld’, kocht ze een prachtige Marc Jacobs tas in slangenprint. Op haar toenmalige werk, inmiddels een dik decennium geleden, kreeg Lola een flinke bonus. Na lang wikken en wegen (voor veel dames waarschijnlijk herkenbaar: want ja, je kunt er ook drie maanden huur van betalen!) was de liefde voor de tas toch groter. In de Bijenkorf in Eindhoven werd zij de nieuwe eigenaar van deze eyecatcher. De tas heeft daarna als Lola’s trouwe IT-bag vele feestjes, festivals, vakanties, stedentrips en dinerdates mogen meemaken.

Daarnaast is haar collectie ringen ook indrukwekkend, zo draagt zij er momenteel acht met allemaal een bijzondere betekenis. De dikke trouwring, van meer dan 100 jaar oud, is een echt familiestuk. Al is de oorspronkelijke drager van deze ring helaas onbekend. De ring met steen was een vondst van haar broer en ook draagt zij een ring die haar moeder niet meer paste. De mix van allerlei delicate ringen zorgt ervoor dat het niet too much wordt rondom haar vingers en creëert op deze manier een elegante en zeer Pinterestwaardig resultaat.

 

Mirjam, Lola’s bestie uit Berlijn, maakte deze toffe trui voor haar. Het jurkje droeg ze op haar 20e verjaardag.

Lola’s tassenverzameling wordt bewaard in een grote, stevige en rode, jawel: tas.

Lola is overigens de enige die het lukt om Crocs op een fashionable manier te dragen. Al zijn het volgens Lola haar huisschoenen, aan háár voeten zien ze er uit als Louboutin’s. Hierbij moet ze wel toegeven dat ze heeft laten “be-influencen” naar aanleiding van een Instagrampost van Justin Bieber. Desalniettemin, Girl you rock this. Bedankt dat we even mochten spieken in deze droomgarderobe!

 

Omdat Lola’s paleisje zo’n enorme indruk op ons heeft gemaakt, zullen we haar interieur in een aparte blogpost behandelen. So, stay tuned!

 

 

 

 

Wil je meer van deze coole chick zien? Check dan haar instagram: @lolablancofood

 

 

 

 

 

0 Comments