Menu & Search
De Beautybijbel | Beleza Pura A/N/G Lift Up Eye Treatment

De Beautybijbel | Beleza Pura A/N/G Lift Up Eye Treatment

A/N/G Lift Up Eye Treatment
door: Anneleen Marsman

Voor de echte beauty rituelen moet je niet bij mij zijn. Ik vind het al lastig om elke dag mijn haar te kammen. Maar, toen ik ging trouwen was daar ineens Maartje van Beleza Pura. Zij wilde mij en Fynn graag een behandelijk cadeau doen voor ons huwelijk. Dat was een zeer welkome verassing.  Twee dagen voor mijn bruiloft ben ik bij haar geweest en heeft ze me een super fijne gezichtsbehandeling gegeven. Ze heeft me allerlei dingen verteld, waar ik dus nog niets vanaf wist. Iets met hyaluronzuur en collageen. Inmiddels ben ik 30 en begreep ik wel, dat ook ik, eindelijk eens wat ondersteuning kon bieden aan mijn gezicht. Ik wordt er namelijk niet jonger op. Ik werd naar huis gestuurd met super fijne oogpads, die ik de avond voor de grote dag nog eens op kon doen, zodat ik een laatste boost aan mijn gezicht kon geven, en stralend op de grote dag kon verschijnen. Met een wijntje in mijn ene hand, en de pads onder mijn ogen schreef ik mijn gelofte. (de avond van te voren, ja. Ik zal heus niet de enige zijn). De dag zelf straalde ik geloof ik wel. Of dat alleen door de pads kwam, betwijfel ik. Maar lekker vond ik ze wel! Ik kreeg ook een paar voor Fynn mee, maar die heb ik stiekem ook zelf gebruikt. 

 

 

6 weken later lag ik voor een tweede behandelijk bij Maartje in de stoel. We hadden het er zo over, dat meer mensen deze luxe zouden moeten ervaren en een paar koffie dates later stond daar dit plan: Lieke en ik gaan producten testen en gebruiken en schrijven daar blogs over, en laten jullie meekijken via foto’s en video’s. Zo zullen jullie zien dat je niet perse een geboren beautyqueen hoeft te zijn om jezelf af en toe eens in de watten te leggen. Je hoeft niet zelf precies te weten wat je allemaal nodig hebt, want daar heb je fijne mensen zoals Maartje voor. Zo hopen we dat de drempel misschien wat lager is om gewoon eens binnen te stappen bij Maartje. 

 

De A/N/G Pure Collagen Eye Sheets zijn dus heel fijn vóórdat je een fijn feestje hebt (zoals een trouwerij) of juist na een heftige avond stappen. Ze geven je huid een extra boost en zorgen ervoor dat je huid rustig wordt, je minder vermoeid oogt en ze verjongen de huid (iets waar ik helaas ook echt aan moet gaan denken).  De pads spuit je eerst vol met de vloeistof, en vervolgens ‘plak’ je ze onder je ogen en laat ze je ongeveer 20 minuutjes zitten. Wat ik dus super fijn vind, is dat ze niet mega doordrenkt zijn, zodat ze niet ‘lekken’. Je kan ze dus gewoon opplakken, en vervolgens iets anders gaan doen. Nog een fijne tip: A/N/G  heeft nog veel meer lekkere producten. Zoals bijvoorbeeld de Lift Up Serum Spray (hierover komt binnenkort ook een blogje online). Maar als je deze nu koopt bij Beleza Pura, krijg je er gratis de oogpads bij. Je kunt ze natuurlijk ook los kopen voor €14,95. Leuk cadeautje voor de feestdagen!

 

www.belezapura.nl

 

 

0 Comments